Spiskovi su napravljeni olakšati planiranje i kupnju za Vašu kupaonicu. Možete kupiti željene proizvode s različitih spiskova, da ih podijelite na e-mail s Vašom obitelji i prijateljima, s majstorom ili prodavaonicom, iz koje ste odabrali kupiti. Možete ispisati popis da ga imali pri ruci kada pravite planove. Vaše spiskove možete naći u dijelu Moji popisi, koji se nalazi u glavnom izborniku.

Kako stvoriti popis?
Ako ste gost, možete iskoristiti već postojeći popis. Tu možete napraviti pravi izbor prije odlaska na naše stranice. Ako želite koristiti više spiskova, da možete ih čuvate i mijenjati, potrebno je otvoriti račun putem brzog regitrovanja. Za sve to je neophodno da imate važeću e - mail adresa. Možete napraviti do 10 popisa. Datum do koga važi svaki popis je 30.

Dodaj proizvod na popis:
Dodavanje proizvod na listu učinit ćete pritiskom na dugme koje se nalazi na bilo kojem proizvodu. Svaki proizvod možete dodati u jednom ili više spiskova istovremeno u bilo kojem trenutku.

Uredi listu
Obriši proizvod, možete izvršiti u bilo kojem trenutku pritiskom na gumb X.

Korištene popise
Možete slati ili spremiti na svoj e - mail ili ih ispisati. Koristeći odgovarajuće gumb, registrirajte se i počnite koristiti sve funkije s Vašeg popisa.